De Dieren

Er loopt een bonte verzameling dieren op onze kinderboerderij. We hebben een heleboel kippen in allerlei soorten en maten. De meeste kippen zitten in de grote ren linksachter op het terrein. Deze kippen leggen iedere dag eieren die worden verkocht in de stal. Ze zijn heerlijk maar je moet ook een beetje geluk hebben, ze zijn ook erg populair. Daarnaast hebben we ook een ren helemaal vooraan. Hier zitten de krielkippen. Er is ook een grote ren rechtsachter op het terrein. Hier lopen kalkoenen.

Beeehhhh

In de stal wonen drie vrolijke geiten en in een hok tegen de stal aan wonen ook nog vier schapen. Deze geiten en schapen lopen de hele dag buiten op de grasveldjes. Je mag ze niet voeren want daar kunnen ze buikpijn van krijgen. Helaas mag je bij onze kinderboerderij ook niet in de wei bij de geiten en schapen. Er is namelijk geen toezicht dus is het voor de veiligheid van de bezoekers niet toegestaan om bij de geiten en schapen in de wei te komen.

Vooraan in de schuur kan je de knagers vinden. Een heel stel vrolijke konijnen lopen ook buiten voor de schuur. Ze kunnen door een luik naar binnen om te eten, te drinken en te slapen. Er zitten in de schuur ook een heel stel schattige cavia’s die enthousiast piepen als ze je zien. Ook deze dieren  krijgen ’s morgens en ’s avonds te eten en mogen niet worden gevoerd.

In de stal in ook meer informatie over de dieren te vinden. Je kan onze dieren ook sponsoren. Dan komt jou naam een jaar lang bij de foto van het dier dat je sponsort te hangen. Zo is het dier echt een beetje van jou!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: