Sponsor

Elke dag weer genieten bewoners en vooral kinderen uit onze buurt van kinderboerderij de Zandberg. Een kinderboerderij die kan bestaan dankzij de inzet van vele vrijwilligers die in de ochtend en avond de dieren voeren, verzorgen, binnen en buiten zetten en vertroetelen. Zo blijft deze groene oase een trekpleister voor jong en oud in de wijk.

Sponsor gezocht

Als er een dier ziek is komt de dierenarts en als het voer op is komt Janssen Diervoeders uit Chaam met een wagen vol hooi, stro en biks. De heerlijke eieren die de kippen leggen worden verkocht in de stal, net als de walnoten die in de herfst uit de bomen vallen.

Om de kinderboerderij en de dieren gezond en goed gevoed te houden is er echter meer geld nodig dan de eieren en noten opbrengen. De gemeente voorziet daar deels in met subsidie maar de Kinderboerderij kan niet zonder de steun van haar sponsoren. Dankzij hun bijdrage kunnen voer en medicijnen worden gekocht, wordt de dierenarts betaald en kunnen reparaties en onderhoud worden uitgevoerd aan de stallen en het terrein.

Meer informatie over sponsor worden? Stuur een mailtje naar info@kinderboerderijzandberg.nl of neem contact op via ons contactformulier: klik

Onze huidige sponsoren zijn:

Vives Kantoorboekhandel

Zwemschool 3 Berken

De Kookwinkel Breda

Garage Sprenkels Citroën

Casa Maria Exotic shopping

Jaak van Wijck Ijzerwaren

Zandberg Loodgieters en Servicebedrijf 

Cafetaria ’t Leike

Pizzalijn Breda 

PuurZorg zorgbemiddelaar 

KingFisher acupunctuur 

RawFit fitness

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: